Police Simulator: Patrol Officers | огляд відеоігор

про цю гру

Take Up The Badge Gif Симулятор поліції: патрульні |  огляд відеоігор

Ласкаво просимо до Брайтона! Приєднайтеся до поліції в цьому вигаданому американському місті та відчуйте повсякденне життя поліцейського. Почніть із стягнення талонів на паркування, а потім візьміть на себе більше відповідальності. Будьте частиною спільноти Брайтона, дізнайтеся свій район і виконуйте щоденну роботу поліції по боротьбі зі злочинністю під час своєї зміни. Завжди будь жорстким, але справедливим: дотримуйся закону та здобувай більше досвіду, щоб розблокувати більше околиць, округів і обов’язків.

ПОЛІЦІЙСЬКИЙ СИМУЛЯТОР: ПАТРУЛЬНІ ОФІЦЕРИ включає динамічну систему дорожнього руху, яка органічно створює потік дорожнього руху та автомобільних аварій, а також аварійних ситуацій, які випадково можуть виникати протягом вашої зміни. Будьте готові відреагувати в будь-який момент! У відкритому світі Брайтона ви зможете вибрати райони для своїх патрулів і подбати про їх безпеку. Патрулюйте три унікальні райони з кількома мікрорайонами в кожному. Кожен з них має різний стиль, від хмарочосів у центрі міста до історичних будівель Брікстона.

З прогресом і розблокуванням нових районів також будуть виявлені додаткові обов’язки. Почніть з обов’язку виписувати квитки та знаходити неправильно припарковані автомобілі, але будьте готові подбати про аварії, які можуть статися на ваших очах. У місті, яке живе і дихає, можна знайти багато різних обов’язків. Зупиніть торгівлю наркотиками в місцевому парку або переслідуйте розпилювачі графіті, які незаконно позначають стіни. Будьте готові до всього, навіть якщо це просто машина, яка блокує зупинку. Кожен обов’язок – ваша відповідальність.

Завдяки системі інтуїції ваш офіцер поліції зможе підібрати важливі підказки під час опитування свідків, які могли б спонукати його до правильного вирішення ситуації, тому переконайтеся, що ви звертаєте увагу на все, що ви говорите та робите. POLICE SIMULATOR: PATROL OFFICERS пропонує режим симуляції для досвідчених гравців, які шукають найбільш автентичний досвід, а також звичайний режим для тих, хто шукає більш спокійного патрулювання на вулицях Брайтона.

• Система дорожнього руху, яка органічно створює аварії, перевищення швидкості, затори та інші порушення ПДР, як-от проїзд на червоне світло тощо
  • Три райони з різними районами, кожен зі своїм унікальним стилем
  • Різноманітні завдання, починаючи від автомобільних аварій, правил паркування, екстрених викликів і закінчуючи пошуком торговців наркотиками чи розпилювачів графіті.
  • Прогрес для розблокування районів, автомобілів і режимів (стандартний і відкритий патруль)
  • Повсякденні та симуляційні режими гри
  • система інтуїції
  • Одиночний і багатокористувацький режими
  • Підтримка модифікації поліцейської форми та текстур автомобіля.

Системні вимоги

мінімум:

• Потрібен 64-розрядний процесор і операційна система
    • операційна система: Windows 10 64-розрядна
    • Процесор: Intel® Core™ i3-2120 або вище
    • Пам’ять: 8 ГБ оперативної пам’яті
    • Графіка: NVIDIA GeForce GTX 760 (2 ГБ VRAM) або краще
    • Інтернет: Широкосмуговий доступ до Інтернету
    • Зберігання: 12 ГБ доступного простору
    Рекомендовано:

• Потрібен 64-розрядний процесор і операційна система
    • операційна система: Windows 10 64-розрядна
    • Процесор: Intel® Core™ i7-4790 або краще
    • Пам’ять: 16 ГБ оперативної пам’яті
    • Графіка: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 ГБ VRAM) або краще
    • Інтернет: Широкосмуговий доступ до Інтернету
    • Зберігання: 12 ГБ доступного простору

Ця сторінка може містити партнерські посилання, що означає, що ми можемо отримати невелику комісію від відповідної покупки без додаткових витрат для вас.

Перевірте ціну

Посилання на джерело